Wilhelminagroep

De Wilhelminagroep Zeeverkenners is een waterscoutinggroep in Utrecht. We zijn al bijna 85 jaar wekelijks actief op de wateren rondom Utrecht. Daarnaast trekken wij er jaarlijks meerdere malen op uit om ook andere delen van Nederland te ontdekken tijdens onze kampen.

Onze groep bestaat uit meerdere speltakken op twee verschillende locaties. Deze groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Zo zijn er de

En uiteraard hebben we ook staf nodig.

De leiding bij de Wilhelminagroep zorgt voor zaterdagen en kampen vol met activiteiten en plezier. Zo krijg je de ene keer les in zeilen of roeien, de andere keer speel je een spannend spel in het bos of ga je het water op voor een zeilspel. Meer informatie over de speltakken vind je door op de naam van de speltak te klikken!

Scouting biedt een unieke ervaring. Spelenderwijs leren kinderen varen, technieken zoals knopen leggen, vaardigheden zoals koken of klussen en nog veel meer. Het allerbelangrijkste is dat we met elkaar ontzettend veel plezier hebben. Niet alleen leer je vanalles op de zaterdagen en kampen met je eigen groep, maar ook worden er vriendschappen voor het leven gevormd. Iedereen heeft zijn eigen plek in de grote familie van de Wilhelmina 

Onze groep heeft twee locaties waar je van harte welkom bent! De Golf is te vinden langs de Kromme Rijn vlakbij het stadion Galgenwaard en is de locatie van onze jongste speltak, de dolfijnen. ’t Baken zit in Hoograven aan het Merwedekanaal en is de thuishaven voor onze varende speltakken. 

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je meer weten over onze groep? Geef je je graag op als vrijwilliger? Wij horen graag van je, via het contactformulier.