Bestuur Vereniging Wilhelminagroep

Zoals elke Scouting vereniging heeft ook de Wilhelminagroep Zeeverkenners een groepsbestuur​​. Het groepsbestuur voorziet in de dagelijkse leiding en aansturing van de diverse speltakken. ​Het ​groeps​bestuur ​wordt gevormd door:

Bestuur Vereniging

Vertrouwenspersonen

Wij vinden het belangrijk dat voor iedereen een vertrouwenspersoon beschikbaar is. Daarom hebben wij gekozen voor een interne en een externe vertrouwenspersoon. De interne vertrouwenspersoon heeft een directe binding met onze groep, terwijl de externe vertrouwens persoon dit niet heeft. Als je een vertrouwenspersoon nodig hebt, dan kan en mag je zelf kiezen met wie je contact opneemt. De vertrouwenspersonen hebben onderling géén contact over vertrouwenspersonen kwesties.

Onze interne vertrouwenspersoon is Henriëtte Boer. Henriëtte is regelmatig bij onze groep, o.a. ook omdat zij groepsbegeleider is. Het mailadres van Henriëtte is vertrouwenspersoonintern@wilhelmina.org. Voor de externe vertrouwenspersoon is op dit moment een vacature. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter (groepsvoorzitter@wiulhelmina.org).

Overlegstructuur

Het groepsbestuur vergadert ca. 6 keer per jaar. Het grootstaf overleg (groepsbestuur en alle stafleden) overlegt ook ca. 6 keer per jaar. De Groepsraad (vergelijkbaar met de ALV) vergadert 2 keer per jaar. De Groepsraad bestaat uit oudervertegenwoordigers (per speltak 1 vertegenwoordiger voor speltakken onder de 18 jaar), de stafleden, voorzitter van de loodsen, voorzitter van de stam en het groepsbestuur.

Gegevens Vereniging

NaamVereninging Wilhelminagroep Zeeverkenners
AdresVerlengde Hoogravenseweg 19
Postcode & Woonplaats3525 BB Utrecht
Kamer van Koophandel30264084